Simulaties op maat


Ik wil niet alles uitbesteden, maar voor bijv. een MD traject op onderdelen wel expertise inhuren

 

Zelf bouwen van een assessment met behulp van simulaties? Dat kan! LOS-assessments beschikt over ca. 300 simulaties die verder op maat kunnen worden gemaakt en vervolgens kunnen worden ingezet in een management development of trainee progamma. Uiteraard kan een nieuwe simulatie van A- Z worden ontworpen. LOS-assessments en de associates beschikken over een zeer ruime werkervaring in vele bedrijven en organisaties waaruit geput kan worden bij dit ontwerp.

 

LOS –assessments faciliteert bedrijven en organisaties bij het ontwerp van een Development Center waarbij de klant zelf een actieve rol vervult en LOS-assessments als expertpartner inschakelen voor specifieke onderdelen van het programma. Een greep uit de mogelijkheden:

  • ontwerpen van de simulaties
  • het invullen van de ‘tegen’rol (die ervoor zorgt dat competenties ook op een professionele manier daadwerkelijk aan bod komen) inclusief het daarvoor geldende draaiboek
  • verzorgen van een workshop voor het goed kunnen beoordelen van het getoonde gedrag (assessoren training). Management en/of HR kunnen hieraan deelnemen
  • ontwerpen van een maatwerk competentie raamwerk waarbij gebruik wordt gemaakt van bestaande wetenschappelijk onderbouwde modellen zoals bijvoorbeeld het UCF (Universal Competency Framework) van CEB (voorheen SHL)
  • ontwerpen van een model waarmee een vlootschouw wordt gedaan (talent scan aan de hand van objectieve criteria die aansluiten op de organisatiedoelstellingen)